torstai 15. marraskuuta 2012

Vuodenajat Kuvapläjäys nro1.

Jade´s:n ensimmäinen virallinen Vuodenajat kuvapläjäys olkaa hyvät:
















Noin :D! Eli siinä oli kuvasia kesäfestareilta Twinbrookissa. Seuraava kuvapläjäys ilmaantuu piakkoih, mutten uskalla enää tälle iltaa luvata. Jos vielä silmät pysyy auki niin pelaan siihen asti kunnes tulee syksy ja otan siitä kuvia. 


6 kommenttia:

  1. Oi ihania kuvia! Mikä toi koppi on mihin toi mies menee? Onkse pukukoppi vai joku ihan muu? :D Haluun jo ton pelin! Huomenna pitäs hakee kaupasta :p

    VastaaPoista
  2. Tulevatko nuo alienkaappaukset ihan satunnaisesti kenelle tahansa vai pitääkö sen tullessa tehdä jotain tiettyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin simini katselemaan kaukoputkella hieman ennen kahtatoista yöllä, jolloin ufo saapui. Toisella kertaa kun yritin niin ei sama temppu toiminut enää. Käsittääkseni alieni voi tulla myös yllättäen pihalle.

      Poista
  3. Mä oon tässä miettinyt, että pitäiskö toi ostaa, niin haluisin tietää, että onks laginu hirveesti? Ihania kuvia, taas jälleen kerran. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla peli lagittaa välillä enemmän ja välillä vähemmän. En ole oikein koskaan päässyt perille mistä se lagitus sitten loppupeleissä johtuu. Minulla on kuitenkin yleensä grafiikka-asetukset aika täpöissä, joten ehkä jos laittaisin pienemmälle niin ei lagittaisi ollenkaan. Joten...vaikea sanoa. Se niin riippuu koneesta.

      Poista