torstai 15. marraskuuta 2012

Vuodenajat Kuvapläjäys nro3.

Noniin! Olen päässyt pelissäni jo syksyyn asti ja räpsinyt runsaasti kuvia. Twinbrook osoittautui hyväksi valinnaksi, sillä syksy näyttää siellä todella värikkäältä ja kauniilta.

Syksyn ensimmäisenä aamuna puiden lehdet saivat hieman väriä. Osa puista muuntui kellertäväksi, osa punertavaksi jne. 







Seuraavana päivänä syksy lävähti kunnolla päälle. Puiden värit muuntuivat entistä tummemmiksi ja syvemmäksi.








Sää muuttuu syksyllä koleammaksi ja lämpötila laskee. Myös pieni kuvake simin päänvieressä muuttuu auringosta vaahteran lehteen.


Syysrieha alkoi syksyn toisena päivänä, jolloin viesteihin tulee tällainen ilmoitus.






















Syksyinen tori on aika kauniin näköinen eikö?




















Simini voitti omenan syöntikilpailun. Kilpailut vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Palkinnoksi kilpailusta saa festarilippuja, joista enemmän kohta.





















Festarikojuista voi ostaa vuodenajasta riippuen erilaisia ruokia ja juomia. Syksyllä kojusta löytyi mm. Kanelidonitseja, Kuumaa kaakota ja Limondia. 


Kojusta voi lunastaa myös palkintoja festarilipuilla, joita saa mm. syömäkilpailuista ja eri toiminnoista festareilla. 



Sää muuttui välillä myös usvaiseksi ja sateiseksi, jolloin kaupunkilaiset ottivat sateenvarjonsa esiin. Oli hauska kun kaikilla simeillä näytti olevan samanlainen sateenkaaren värinen varjo. 

Pelissä on nyt menossa syksyn kolmas päivä. Mielenkiintoista nähdä miten syksy muuntuu talveksi. Siitä seuraavaksi kuvia! 

....jättäkäähän kommenttia myös/Please leave comments if you wish also in english......

6 kommenttia:

  1. Upeita kuvia. Odotan innolla, että pääsen jossain vaiheessa itsekin tuota kyseistä kaupunkia kokeilemaan vuodenaikojen kanssa. Tosi nättejä maisema kuvia tuntuu tuossa kaupungissa saavan vaikka onkin vähän semmoinen "perähikilän" oloinen paikka. Toi sun testi simi on muuten mielettömän komea :D TAlvea odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Minullekkin tuli positiivisena yllätyksenä kuinka kivasti Twinbrook sopii vuodenaikoihin. En olekkaan pelannut tällä kaupungilla pitkään aikaan. Seuraavaksi siirryn varmaan Appikseen tai Riverwieviin.

      Poista
  2. Upeita kuvia!! :)Pelaan itse myös Twinbrookilla ja hyvältä on myös minulla näyttänyt. :) Kiitos paljon upeista kuvista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentasi :)! Toivottavasti tänään pääsen talveen asti, uskon senkin olevan upean näköinen Twinbrookissa.

      Poista
  3. Oih! Noi kuvat oli ihania! Toivoisin saavani ton vuodenajat mahd. pian! Mistäköhän kannattaisi ostaa/tilata? Ajattelin odottaa, että cdon.comissa alentuisi tuo nyt parin viikon kuluessa niin voisin tilata sen sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen tilannut pelin suoraan Originista digitaalisena versiona jo pitkään, joten en osaa nyt tähän hätään suositella kauppoja :).

      Poista